top of page

O meni

Moje ime je Alexander Jordan. Živim in delam v Ljubljani, poučevanje angleščine pa je moja glavna zaposlitev že od leta 2006, ko sem zapustil ZK.

Od takrat do danes sem kot učitelj angleščine delal v kar petih državah (Slovenija, Hrvaška, Avstrija, Latvija in Rusija), s čimer sem pridobil edinstven vpogled v značilnosti medkulturne komunikacije v angleščini.

Učil sem že ljudi iz različnih držav in iz različnih življenjskih področij – vladne ministre in vodilne podjetnike, pravnike in zdravnike, podjetnike in strokovnjake s področja IT, kontrolorje zračnega prometa in univerzitetne študente, brezposelne in begunce iz Sirije, Afganistana in Demokratične republike Kongo. Poučeval sem že popolne začetnike do zelo naprednih učencev, pa tudi vsako stopnjo vmes.

Pri poučevanju gre predvsem za izgradnjo samozavesti, zaupanja in odnosa, da so učenci zmožni prosto govoriti in vedo, da jim bom pomagal popraviti napake ter zapolniti vrzeli v njihovem znanju.

 

V poučevanju zelo uživam, saj imam tako priložnost spoznavati različne ljudi, s katerimi imam zanimive in koristne pogovore. Na svoje učence in učenke sem tudi zelo ponosen, ko je sčasoma viden njihov napredek in uspešno opravijo angleške izpite ali se bolje znajdejo v poslovnih situacijah, v katerih so prej imeli težave.

Pri delu uporabljam lastne in preizkušene metode, ki sem jih razvil skozi svoje delo, ob tem pa uporabljam tudi zelo znano gradivo, kot je Oxford ­ New English FileCambridge Business English Certificate (BEC)Oxford ­ HeadwayOxford - Business Result, ter tako zagotavljam, da učenci v celoti razvijejo svoje zmožnosti znanja angleščine.

​​

Učencem in učenkam na vseh ravneh znanja angleščine priporočam tudi obisk naslednjih spletnih mest za samostojno vadbo doma:

https://www.englishpage.com/

http://www.onestopenglish.com/

Moje kvalifikacije:

Certifikat Cambridge CELTA certificate za poučevanje angleščine

Higher National Diploma – organizacija in vodenje dogodka

Strokovni naslov bachelor – vodenje kulturnih in glavnih dogodkov

IZBOLJŠAJTE SVOJO ANGLEŠČINO

bottom of page